Gesztenyés zsúr torta,csoki és vaníliás-csokis torta

2013. február 4., hétfő



Az én máglya rakásom

Kimaradt diós beiglimet használtam fel ehhez a recepthez, Ízletesre sikerült.
Hozzávalók:
1 tasak vaníliás pudingpor       
 reszelt citromhéj
 1 rúd beigli
3 tojásfehérje
2 ek cukor
5 dl tej
A pudingport 5 deci tejjel elkészítjük, az almákat lereszeljük,a beiglit fel szeleteljük.A jénai alját kirakjuk beiglivel ,megszórjuk reszelt almával amit előzőleg bekeverünk egy kis fahéjas cukorral,rá öntjük a puding egy részét,megint beigli  ,reszelt alma,puding.A citrom héjat bele kavarjuk az almába. Ha nem elég a puding még egy kis főző tejszínnel felönthetjük.A tojásfehérjéket fel verjük a cukorral és a réteg tetejére halmozzuk és kb 15 percre berakjuk.