Gesztenyés-Vaníliás szelet

2012. november 26., hétfő

Ez egy nagyon könnyű habos süti,elkészíteni is egyszerű.
Hozzávalók: 8 tojásos kakaós piskóta (25x35)
                    25 dkg gesztenye massza
                    2 cs vaníliás pudingpor
                    500 ml habtejszín
                    6 dl tej,10 dkg margarin
                    rumaroma,vanília aroma
                    porcukor
                    vaníliás cukor   
                    kakaópor  
 A pudingot elkészítjük,elzárjuk alatta bele szórjuk a porcukrot,ízlés szerint és a vaníliás cukrot.Kavargatjuk,ha langyos bele kavarjuk a margarint és kihűtjük. A gesztenye masszát elkavarjuk 3 kanál pudinggal és rumaromával. A tejszínt elkezdjük verni,de nem kell keményre verni és elfelezzük,az egyik felébe 2 részbe adjuk hozzá a gesztenyét és verjük közben. A másikba a vaniliás pudingot azt is 2 részletbe.A piskótát ketté vágjuk és először gesztenyés krémmel kenjük be majd rá a vaníliásat. Tetejére a piskóta és megint a krémek majd kakaóporral megszórjuk.