Gombával és kolbásszal töltött szűzpecsenye házias burgonyával

2011. január 27., csütörtök

Hozzávalók: 2 db szűzpecsenye
félszál paraszt kolbász
2 fej gomba
1 db főtt tojás
1 db zsemle
petrezselyemzöld
1 májkonzerv
só,bors,
kisebb fej vöröshagyma
A húst felszúrjuk besózzuk,a kolbászt bele nyomjuk.A gombát megtísztitjuk,én leszoktam reszelni,kevés olajon a hagymát meg dínszteljük rá dobjuk a gombát,sózzuk,borsozzuk.A tojást megfőzzük és azt is lereszelem a négy oldalú reszelő nagy lyukán.Hozzáadom a petrezselyem zöldet,májast,gombát az áztatott zsemlét összekeverem és betöltöm a húsba.Hirtelen megsütöm egy teflonba,hogy kérge legyen.Beteszem a tepsibe ami le van fedve és forró sütőbe teszem.1 óra alatt készre sütöm.A krumplikat egészben megfőzöm sós vízbe majd  forró olajban kisütöm.

2 megjegyzés:

Cilee írta...

Kedves Anikó!
Időnként bekukkantok hozzád, és szemezgetek a gyönyörű ételek között.
Most, hogy lehetőségem volt valakit javasolni a blogdíjra rád gondoltam.
Kérlek látogass el hozzá, és fogadd szeretettel.
http://encsiandboti.blogspot.com/2011/01/immar-lassan-egy-hete-hatalmas.html
dv: Ildikó

ani írta...

Kedves Ildikó nagyon szépen köszönöm!

Megjegyzés küldése