Hozzávalók:
Tészta: 20 dkg liszt
10 dkg cukor
5 dkg margarin
fél tasak sütőpor
1 tojás
annyi tej vagy tejföl,hogy jól nyújtható tésztát kapjunk
Krém: 2 tasak vaníliás pudingpor
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
fél l tej
2 z vaníliás cukor
Tetejére: piskóta tallér
ét csoki
A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk és ketté vágjuk. Kinyújtjuk és egy 25x35-ös tepsiben vagy a hátlapján egyenként ki sütjük.
A krémhez a pudingport elkészítjük, a margarint a porcukorral habosra kavarjuk,majd a kihűlt pudingot apránként adagoljuk és habverő segítségével jól kihabosítjuk (elektromos). A lapokat egyenként vastagon meg kenjük. A tallérokat olvasztott csokival be kenjük,én rácsozni szerettem volna,de még meleg volt és össze fojt. A megkent lapokat egymásra helyezzük és rá tesszük a piskóta tallérokat. Hűtőbe tesszük egy kis időre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése