Tangó szelet

2011. október 3., hétfő

Hozzávalók:
Tészta: 20 dkg liszt
           10  dkg cukor
             5 dkg margarin
             fél tasak sütőpor
             1 tojás
             annyi tej vagy tejföl,hogy jól nyújtható tésztát kapjunk
Krém: 2 tasak vaníliás pudingpor
          20 dkg margarin
          20 dkg porcukor
          fél l tej
          2 z vaníliás cukor
Tetejére: piskóta tallér
              ét csoki
A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk és ketté vágjuk. Kinyújtjuk és egy 25x35-ös tepsiben vagy a hátlapján egyenként ki sütjük.
 A krémhez a pudingport elkészítjük, a margarint a porcukorral habosra kavarjuk,majd a kihűlt pudingot apránként adagoljuk és habverő segítségével jól kihabosítjuk (elektromos). A lapokat egyenként vastagon meg kenjük. A tallérokat olvasztott csokival be kenjük,én rácsozni szerettem volna,de még meleg volt és össze fojt. A megkent lapokat egymásra helyezzük és rá tesszük a piskóta tallérokat. Hűtőbe tesszük egy kis időre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése