Virsli sajttal és baconnel

2011. november 10., csütörtök

Nagyon egyszerű gyorsan elkészíthető,főzelékhez kíváló.Spenót mellé készítettem.
40 dkg virsli
15 dkg sajt
Bacon vékony szeletek kb 13-14 db
A virslibe zsebet vágunk és a sajtot kis téglalap alakúra vágjuk és bele tesszük  szalonnával körbe tekerjük és meleg sütőbe toljuk 15 perc alatt kész.Szoktam bele tenni füstölt kolbászt is és úgy is finom.
Vacsorára pedig nagyon finom ostoros kalács készült,ezt szeretik a legjobban.Tisztában vagyok vele,hogy a kelt tésztát nem lehetne forrón enni,de nálunk nem tudjuk kivárni,hogy kihűljön.
Másnapra sosem marad,amit eldugnék is eltűnik :-)
Ezt a sütit nem én készítettem,hanem az anyukám,de ez is nagy kedvencem.Tömény diós és jó citromos egyszerűen imádom.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése