Hozzávalók:
500 ml habtejszín
1 habfixáló
1,5 tábla csoki
2 cs csokis pudingpor
600 ml tej
10 dkg ráma
ízlés szerint cukor
fél tábla étcsoki
2 kanál tej
1 kávés kanál olaj
Elkészítése:
A pudingot megfőzzük, elzárjuk alatta és ízesítjük cukorral bele kavarjuk a margarint és félre tesszük hűlni,közben kevergetjük. Hűtőbe tegyük,majd verjük fel gépi habverővel . A tejszínt melegítsük fel (1,5 dl ) a mikróba és tördeljük bele a csokit,keverjük jó simára,még tegyük vissza a mikróba és melegítsünk rajta. Kavarjuk ki simára és öntsük a maradék tejszínhez ami hideg. Tegyük hűtőbe majd mikor lehűlt gépi habverővel habosítsuk fel szórjuk bele a habfixálót és keményre verjük fel. A habba kis adagokba tegyük a pudingot és lassú fokozaton verjük. Majd töltsük bele a tortába,hagyjuk a külsejére is. A bevonót elkészítjük, rá öntjük a tortára két adagban,elsímítjuk és megint ráöntjük .
2 megjegyzés:
Csodálatosan szép lett, és biztos nagyon finom!
Köszönöm szépen,állítólag az volt:-)
Megjegyzés küldése