Poharas desszert

2012. március 6., kedd

MEGGYES-KEKSZES KEHELY
1 cs vaníliás pudingpor
2,5 dl tej
1 őszibarack
1 marék meggy
fahéj
fél cs vaníliás pudingpor
20 dkg cukor
pár db tört keksz
A meggyet 1 dl vízzel fel főzzük,a pudingport egy kevés vizel elkavarjuk és a meggyhez  adjuk.Fel forraljuk és elzárjuk alatta,ízesítjük cukorral és fahéjjal.
A vaníliás pudingot is elkészítjük,a kehely aljára vaníliás pudingot tesszük rá szórjuk a tört kekszet,majd a meggy krémet arra megint puding,majd az össze turmixolt őszi barackból is tegyünk rá,szórjuk meg keksszel   és öntsük rá pudingot és meggy krémmel zárjuk le.Tejszínhabbal díszítjük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése