Töltött Dagadó és Kókuszos süti

2011. szeptember 26., hétfő

Hozzávalók:
Kb 1 kg dagadó
30 dkg csiperke gomba
5 db tojás
májkonzer
2 zsemle
1 kisebb fej hagyma
A húst fel kell szúrni,vagy szúrassuk fel a hentessel.Külsejét be sózzuk. A töltelékhez valókat összeállítjuk.
4 tojást megfőzzük,a hagymát apró kockára vágjuk és megpíritjuk egy kis olajon,a gombát lereszeljük és rádobjuk,sózzuk,borsozzuk.A zsemléket beáztatjuk,Egy tálba bele tesszük a májkonzervet,a nyers tojást,kinyomkodott zsemléket,a gombát és a reszelt főtt tojásokat.Be töltjük vele a húst és hústű segítségével lezárjuk.Befűszerezzük és kb 2 óra alatt készre sütjük.
Krumplipürével és a kimaradt gombát pároltam meg hozzá.
A süti meg kókuszos volt.
7 db tojás
2 ek víz
7 ek liszt
7 ek cukor
2 ek kakaópor
2 ek olaj
1 cs sütőpor
Krémhez:
2 cs főzős vaníliás pudingpor
20 dkg margarin
10 dkg kókusz reszelék
1 dl víz
20 dkg cukor
5 dl tej
Csokimáz:
ét csoki bevonó,2 ek tej,2 dkg margarin
A tojásokat ketté választjuk.A fehérjét a vízzel felverjük, a sárgáját a cukorral kikavarjuk,hozzá adjuk az olajat.majd a két masszát egy neművé keverjük.A lisztet a sütőporral és a kakaóporral elkeverjük és a masszához adjuk óvatosan,majd ki lisztezett tepsibe öntjük.(24x35) Tű próbáig sütjük.
A pudingot elkészítjük.A vizet a 10dkg cukorral feltesszük és amikor forr bele tesszük a  reszeléket nem baj ha morzsalékos lesz,és el zárjuk.A margarint  a másik 10 dkg cukorral kikavarjuk és a ki hűlt pudinggal elvegyítjük bele tesszük a kókuszt is.A tésztát ketté vágjuk és jó sok krémmel bekenjük.A tetejét és az oldalait is.A csokit  2 kanál tejjel felmelegítjük a mikróba 2 dkg margarinnal simává keverjük és rá csorgatjuk a sütire.
Meggyel is készíthető, a krém tetejére meggyet kell szórni és egy kicsit bele lehet nyomkodni.