Medvehagymás csirkemell őzgerincben sütve

2013. április 2., kedd

Gyorsan elkészíthető és nagyon finom étel.
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
1 nagy pohár tejföl
2 tojás
3 szál medvehagyma
só,bors
2 evk liszt
5 dkg reszelt sajt
Borításnak:
Baconszalonna kb 20 dkg
Tetejére:
10 dkg reszelt sajt
egy kevés Parmezán sajt

A tejfölbe elkavarjuk a tojásokat a lisztet,sót ,borsot és az apróra vágott medvehagymát.A húst kis kockára vágjuk azt is hozzáadjuk és a reszelt sajtot.Ki béleljük az őzgerincet baconszalonnával és bele borítjuk a masszát. Nálam nem folyt ki a leve még sült,mikor szép pirosra sült ki borítottam egy sütőpapírral bélelt tepsire,megszórtam reszelt sajttal és egy kis Parmezánnal és még vissza tettem egy kicsi időre. Sült krumplival tálaltam,fincsi volt :-)