Sörös bundában csirkemell

2012. március 20., kedd

SÖRÖS BUNDÁBAN CSIRKEMELL
60 dkg csirkemell
1 doboz sör
4 tojás
20 dkg liszt
csirke fűszersó
40 dkg trappista sajt
grill pálca
A csirkemelleket 1,5 centis kockákra vágjuk,a sajtot is.A húst lefűszerezzük,a grill pálcára elkezdjük húzkodni,először húst és utána a sajt és így tovább,hússal zárjuk le.Amikor már kész van az egész akkor a hűtőbe tesszük 1 órára.Sütés előtt elkészítjük a sörös tésztát.A tojásokat fel verjük villával,megsózzuk,öntünk hozzá egy kis sört,majd egy kevés lisztet,úgy készítjük mint a palacsinta tésztát csak egy kicsit sűrűbbre.A húsokat lisztbe forgatjuk  majd a masszába,forró olajban kisütjük.Bármivel tálalható.

6 megjegyzés:

Édeskonyha írta...

Nagyon guszta lett. Ha nem lenne bajom az olajban sütéssel már rohannék is a konyhába elkészíteni (Pedig most ebédeltem)

ani írta...

Nálunk nagy kedvenc :-)

Gabriella írta...

Woow! Ez nagyon jó!! :)

ani írta...

Szerintem is!! :-)

Édy írta...

Szia!Szuperek a receptjeid! Gratulálok:)

ani írta...

Köszi szépen!

Megjegyzés küldése