50 dkg darált hús
1 vörös hagyma
3 dl paradicsomlé
1 csokor bazsalikom
2 darab paradicsom
1 fej fokhagyma
20 dkg trapista sajt
10 dkg füstölt sajt
1 cs Barilla spagetti
A hagymát apróra vágjuk egy kevés olajon meg pároljuk,rá tesszük a húst és együtt pároljuk.Fel öntjük paradicsomlével,kb 2dl-vel.A megmaradt lét bele öntjük egy mérő pohárba,bele tesszük a bazsalikomot a fokhagymát és a paradicsomokat és egy kicsit össze turmixoljuk,nem kell teljesen.Közben a vízbe bele tesszük a tésztát 10 percig főzzük,majd elzárjuk.A jénaiba öntjük a mártást rá tesszük a tésztát és egy kevés tészta lét,majd a húst és össze keverjük,a sajtokat le reszeljük és jól be fedjük vele a tésztát és elő melegített sütőbe tesszük még meg nem pirul a sajt.
CSŐBEN SÜLT MAKARÓNI
2012. március 22., csütörtök
Bejegyezte:
ani
0
megjegyzés
Küldés e-mailben
BlogThis!
Megosztás a Twitteren
Megosztás a Facebookon
Címkék:
Csőben sült makaróni
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)