Rakott csirkemell őzgerincformában

2012. március 8., csütörtök

Már régóta szerettem volna elkészíteni,valami miatt mindig elodáztam. Nagyon jó kis kaja,ezek után többször fogom elkészíteni. Két adagot készítettem,az egyik gombás a másik sonkás  lett.
3 csomag Bacon szalonna
70 dkg csirkemell
25 dkg gomba
1 fej lila hagyma
2 db tojás
3 féle sajt  10 dkg füstölt,10 dkg trapista és 10 dkg jó fajta kemény sajt (ezt a fajtát én úgy kaptam és még ki sem bontottam )
 20 dkg Pulyka sonka 
liszt,só,bors, olaj
A gombát a hagymával jól lesütjük.
A baconnal kibéleljük a formánkat,csirkemelleket egy kicsit kiverjük sózzuk,borsozzuk és lisztbe mártjuk
és elősütjük.A baconra tesszük megszórjuk sajttal és beszórjuk a gombával bevonjuk csirkemellekel,rá hajtjuk a baconöket.


A sonkásnál meg a gomba helyére tegyük

20 perc alatt megsütjük.