Töltött csirkecombok

2011. március 8., kedd

Ennek az ételnek a töltelékét szeretem,de azt nagyon.
6 db csirkecomb
2db  főtt tojás+ 1 nyers
1 db zsemle
1 csokor petrezselyem
5 dkg májas ( lehet konzerv,nyers csirke máj vagy gyulai)
3 db közepes gomba
fél fej vöröshagyma (fele is elég)
valamilyen fűszer keverék
A gombát én leszoktam reszelni,reszelő nagy lyukán és a főtt tojásokat is.A hagymát apró kockára vágjuk,üvegesre pároljuk és rá dobjuk a gombát sózzuk,borsozzuk,addig pároljuk még a víz el nem párolog.
A zsemlét tejbe áztatjuk,egy tálba reszeljük a tojásokat ,bele törjük a tojást,a májast is hozzá tesszük,apróra vágjuk a petrezselymet is,a gombát is és a  kinyomkodott zsemlét is hozzáadjuk és jól elkavarjuk.A csirkecombokat megtisztítjuk   a bőrüket fel lazítjuk.
A tölteléket kanállal  rá pakoljuk és a bőrével be fedjük.
Majd lefűszerezzük.   
Kb 2 dl vizet öntünk alá,le fóliázzuk és előmelegített sütőbe tesszük.1 óra múlva le vesszük a fóliát és pirosra sütjük.

1 megjegyzés:

ana írta...

Am incercat sa traduc reteta cu google transalte...insa a iesit o varza.Tare as vrea sa stiu cum se face bunatate asta...imi p[loua in gura

Megjegyzés küldése