Rablóhús

2011. május 21., szombat

Ezt az ételt akkor szeretem mikor már meleg van.Bármilyen hozzávalóval el lehet készíteni.
Én most ezekkel készíttetem:
50 dkg malaccomb
1 kg parázs burgonya (új)
2 fej lila hagyma
gomba 4-5 db kisebb vagy nagyobb 2 és négybe vágva
füstölt szalonna
25 dkg lecsó kolbász                                      
A húst kis kockákra vágjuk és befűszerezzük (nálam sertés fűszer keverék) 1órára tegyük a hűtőbe.Bambusz pálcára húzzuk a hozzávalókat.A lényeg,hogy hússal kezdjünk és avval zárjuk.Tepsiben sütőben alufólia alatt 30 percig majd levettem róla ,leöntöttem a lét és pirítottam egy kicsit, 45 perc alatt kész lett.Mi savanyú uborkával ettük,de salátával is nagyon finom.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése