Csokis torta kivül belül

2012. március 26., hétfő



Hozzávalók:
 500 ml habtejszín
 1 habfixáló
 1,5 tábla csoki
 2 cs csokis pudingpor
 600 ml tej
 10 dkg ráma
 ízlés szerint cukor
 fél tábla étcsoki
 2 kanál tej
 1 kávés kanál olaj
Elkészítése:
 A pudingot megfőzzük, elzárjuk alatta és ízesítjük cukorral bele kavarjuk a margarint és félre tesszük hűlni,közben kevergetjük. Hűtőbe tegyük,majd verjük fel gépi habverővel . A tejszínt melegítsük fel (1,5 dl ) a mikróba és tördeljük bele a csokit,keverjük jó simára,még tegyük vissza a mikróba és melegítsünk  rajta. Kavarjuk ki simára és öntsük a maradék tejszínhez ami hideg. Tegyük hűtőbe majd mikor lehűlt gépi habverővel habosítsuk fel szórjuk bele a habfixálót és keményre verjük fel. A habba kis adagokba tegyük a pudingot és lassú fokozaton verjük. Majd töltsük bele  a tortába,hagyjuk a külsejére is.   A bevonót elkészítjük,  rá öntjük a tortára két adagban,elsímítjuk és megint ráöntjük .

2 megjegyzés:

marisz57 írta...

Csodálatosan szép lett, és biztos nagyon finom!

ani írta...

Köszönöm szépen,állítólag az volt:-)

Megjegyzés küldése